Connect with us

Hír

Február 20-ig tarthat a Steelers kontra Bell saga

Lassan véget érhet a Steelers és Le’Veon Bell között tartó szappanopera. A játékos azt mondta nemrégiben, hogy jobban haladnak a tárgyalások egy hosszú távú szerződés aláírása kapcsán, mint tavaly, így jobbak az esélyek arra, hogy nem kell újra franchise taget lehívnia a csapatnak a kiváló futóra. A franchise tag azért is lenne veszélyes, mert Bell azt mondta, ha újra lehívják rá, akkor sztrájkolni fog a következő szezonban.

Bell elmondása szerint, mindkét fél már várja a szerződés aláírását és a Steelers február 20.-ig adott határidőt a játékosnak, hogy megszülessen a megállapodás. A játékos szerint azonban akkor is folynak majd tovább a tárgyalások, ha nem sikerül megegyezni elsőre. A Pittsburgh azért választotta ezt a dátumot, mert akkor lehet a tageket kiosztani, amennyiben újra nem születik megállapodás és megint a franchise tagre kerül sor, Bell 14,56 millió dollárt kapna, 20%-kal többet, mint a 2017-es szezonra.

Ahhoz, hogy hosszú távú megállapodás születhessen, valamelyik (vagy mindkét) félnek engednie kell. Vagy Bell elégszik meg kevesebb pénzzel, vagy a Pittsburgh fogja megadni a futónak a kívánt szerződést. Egy biztos, a Steelers szurkolói már nagyon várják, hogy pont kerüljön a hosszú történet végére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!