Connect with us

Hír

Harmon: Pontosan tudjuk, milyen jó a Jaguars

Nem ritkaság az NFL-ben, hogy a konferencia döntőben olyan párharcot láthatunk, amit már az azévi alapszakaszban is, ám most egyik főcsoportban sincs így. Mégis, a Patriots és a Jaguars nem csak találkozott már, de együtt is edzett – a preseasonben.

 

 

2015 óta nem játszott egymással tétmeccset a csapat, azóta pedig mennyi minden változott körülöttük te jóságos ég. Azonban a legutóbbi találkozásra csak augusztusig kell visszamenni, ahol együtt készülhettek a csapatok az egymás ellen lejátszott előszezon találkozójukra. Ennek hatására pedig elsőkézből tapasztalhatták meg a csapat erősségét, amit Duron Harmon, a Patriots safetyje is kiemelt.

 

Az elejétől fogva tudtuk, hogy jó csapat lesz belőlük, hiszen láttuk a saját szemünkkel, hogy mire képesek az új stáb alatt az edzéseken. Ráadásul tapintható az elszántságuk, hogy mindenki leírta őket, most pedig már AFC döntőre készülhetnek. Jalen Ramsey és Calais Campbell a TV-n keresztül is félelmetes, nem hogy élőben. Két nagyon jó csapat fog megmérkőzni egymással, egyáltalán nem lesz egyszerű dolgunk a győzelemért.

– mondta Harmon.

 

Ugyanakkor a Steelers elleni meccs megmutatta, hogy még ez a tényleg ligaelit védelem is képes horpadásokra, amit egy Patriots szintű offense ki tudna használni. Már csak az kell, hogy Bortleséket ne hagyják úgy ficánkolni mint ahogy azt a Steelers tette.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!