Connect with us

Érdekességek

Hogyan vedd rá Belichicket a mosolygásra

Nagyban zajlik a Super Bowl felvezetője Amerikában, aminek az első állomása a hétfőn megrendezett nyitóest volt. Ezen az estén a játékosoknak/edzőknek kötelező megjelenniük, és minden kérdésre, amit kapnak, válaszolniuk kell, függetlenül attól, hogy az értelmes-e vagy sem.

Ilyenkor értelemszerűen a nagyobb nevek kapják a legfurcsább kérdéseket, és ez alól Tom Brady sem tudott kibújni. A Patriots irányítója számos furcsa kérdést kapott az este, amik közül a legérdekesebb egyértelműen az volt: “Hogyan lehet rávenni Belichicket a nevetésre?” Miután Bradynek semmi nem jutott eszébe ehhez, átfogalmazták a kérdést, hogy legalább a mosolygást mivel lehet elérni az edzőnél. Erre pedig már tudott válaszolni.

Ha azt mondod neki: Navy, Lacrosse, Lawrence Taylor… és Bon Jovi. Ezzel a néggyel.

Lawrence Taylor a Giants legendás LB-je volt, aki 1986-ban az MVP díjat is megkapta. Belichick edzette őt, és az egyik legjobb tanítványa volt, így valahol érthető, miért mosolyodik el, ha a nevét hallja. Bon Jovi pedig régóta jó barátja, aki többször is kilátogat a Patriots meccseire. Nyilván a közös emlékek kényszerítik a mestert mosolygásra. A Navy egyetemen az apja Steve Belichick volt edző,  és ő maga is oda járt. Ott ismerkedett meg a lacrosse sporttal, ami állítása szerint a kedvenc vagy második kedvenc sportja. Még az egyetem lacrosse csapatának is a tagja volt. Nagy valószínűséggel szép emlékei vannak ezekről az éveiről.

Az estet maga Belichick sem úszta meg, és egy volt Patriots LB Willie McGinest interjúvolta meg őt. McGinest mindenfajta szakmai és kevésbé szakmai kérdést tett fel neki, és egy külön számlálót állítottak be, hogy lássák, hányszor mosolyog a mester közben. Nem lövöm le a poént, mindenki gondolja át magában, hogy Belichicket ismerve egy 4 perces interjúban hányszor mosolyoghatott. Utána pedig nézze meg a videót, hogy lássa, bejött-e a számítás.

https://www.youtube.com/watch?v=ESczm0a2Lvc

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!