Connect with us

Hír

Incognito rasszista jelzőkkel illette a Jaguars-játékosokat

Richie Incognito nem számít épp a legkedveltebb figurának az NFL-ben, annak ellenére sem, hogy a miami botránya után nagyot fordult az élete és nem hallottunk semmiféle problémáról vele kapcsolatban, mióta visszatért a ligába. Most a Jaguars 10-3-as győzelme után Yannick Ngakoue, a Jacksonville pass rushere vádolta meg Incognitót, hogy rasszista jelzőkkel illette őt és csapattársait.

 

Nagyszerű győzelem volt a mai. És 64-es (Incognito), keményebbnek kell lenned ennél a gyenge rasszista gyalázkodásnál. Büszke vagyok az afrikai örökségemre, ahogy az NFL 70%-át alkotó fekete játékosok is. #NemVagyokJonathanMartin

 

 

Egyelőre nem válaszolt Incognito a vádakra, azonban csapattársa, Dion Dawkins bevédte őt, mondván, hogy ha tényleg ilyen szavakat használt volna, akkor ő hallotta volna először és ő állította volna le először a Pro Bowler guardot.

 

A tweet végén a hashtag utal Incognito négy évvel ezelőtti miami botrányára, ahol Jonathan Martint, saját csapattársát zaklatta többek közt rasszista és homofób beszólásokkal és végül tette tönkre karrierjét, ami után a liga el is tiltotta őt. Visszatérése óta viszont nem volt rá panasz és a pályán kiválóan játszik. Most várhatóan az NFL is kivizsgálja majd az ügyet, főleg Incognito múltját is figyelembe véve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!