Connect with us

Hír

John Lynch: Szeretnénk, ha Jimmy sokáig 9er lenne

Jimmy Garoppolo, immáron a 49ers sikeres irányítója a holtszezonban szabadügynök lesz, azonban a San Francisco nem engedi őt sehova. Legalábbis nem tervezi, ami teljesen érthető. Öt győzelmet hozott a keservesen rosszul álló csapatnak a szezon végére, ami igazi áldásként jött a nekik.

Most, hogy Jimmy G előtt megnyílhat a piac, John Lynch, a 49ers general managere kijelentette, hogy nem szeretnék elengedni Garoppolót.

Bármit megteszünk azért, hogy itt maradjon. Ez a srác hatalmas tehetség, mindenkit jobbá tesz a csapatban. Szeretnénk, ha még nagyon sokáig irányítana itt.

Most két lehetőség közül választhat a 49ers. Vagy aláíratnak az irányítóval egy több évre szóló szerződést, vagy március 6-a után franchise taget raknak rá. Ez utóbbi több, mint $22 milliós költséggel járna a csapatnak, de mint tudjuk, a fizetési sapkával nincs sok gondjuk jelen pillanatban.

Garoppolo úgy nyilatkozott az ügyről, hogy nem nagyon gondolkozott még a jövőn , hiszen csak most lett vége a szezonnak. Ha eljön az ideje megtárgyalni a következő idényt, akkor válik majd minden biztossá. Nem kizárt, hogy Jimmy akár az NFL legjobban fizetett játékosai közé is tartozhat, ha a San Francisco tényleg ennyire komolyan gondolja, hogy megtartják őt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!