Connect with us

Hír

John Mara szerint minden rendben lesz OBJ-vel

A New York Giants hosszú idők óta a leggyötrelmesebb szezonon van keresztül, a szezon elején elveszítették – többek között – Beckhamet, a csapat kiábrándítóan játszott, melynek köszönhetően Jerry Reese és Ben McAdoo is lapátra került. A 2018-as évre várakozásokkal tekinthet a csapat, hiszen megtalálták az új general managerüket David Gettleman személyében, míg a vezetőedzői szerepkört Pat Shurmur fogja betölteni, aki csodát tett a Vikings tavaly hanyatló támadósorával. A várakozások mellett elvárások is bőven akadnak, elsősorban a franchise gatyába rázása, aminek része az is, hogy Odell Beckhammel közös nevezőre tudjanak kerülni.

A Giants társtulajdonosa és vezérigazgatója, John Mara a New York-i Newsday lapnak elmondta, hogy biztos benne, hogy minden rendben fog menni Beckhammel, meg fogják oldani a játékos körül felmerülő kérdéseket:

Meg fogjuk oldani a dolgokat, senkinek ne legyen semmi kétsége efelől. Először viszont azt szeretném, hogy Pat (Shurmur – a szerk.) üljön le vele beszélgetni, mi lesz a szerepe a csapatban, mi lesz vele a jövőben. Nagyon magabiztos vagyok, hogy jól fognak alakulni a dolgok, minden adott, hogy mindkét fél elégedett legyen. Csak ezek után fogunk tudni rátérni az egyéb kérdésekre.

Nem csak a hozzáállásbeli dolgokat kell tisztázni a csapat legjobb elkapójával, hanem a szerződése körüli problémákat is, hiszen a receiver kontraktusa a 2018-asszezon végén lejár, és szerencsés lenne elkerülni az idővel egyre csak gerjedő, a frusztráció okozta konfliktusokat. Beckham nem egyszerű természet, ezért prioritást kell, hogy élvezzen az esete, de nagy kérdés az is, hogy Gettleman hogy viszonyul a problémához, hiszen láthattuk, hogy a Panthersnél mennyire volt kegyes a nehezebb természetű, lázadóbb játékosokkal – akiktől könnyű szívvel igyekezett megszabadulni. De ne rohanjuk ennyire előre, várjuk meg, hogy a sérülésből visszatérő elkapó milyen formát vesz majd fel a felkészülési időszakban, illetve mennyire tud beilleszkedni az új rendszerbe, elég lesz azután találgatásokba bonyolódni a jövőjével kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!