Connect with us

Érdekességek

Két peches csapat meccsel az NFC bajnoki címéért

Eltekintve attól, hogy ez a meccs mennyivel jobb lehetne, ha Carson Wentz irányítana az Eaglesben, egy első és második kiemelt összecsapása mindig pikánsan hangzik a Super Bowlért folyó csatában. Főleg, hogy két igazán jó csapatról beszélünk, akikben van egy közös pont.

 

 

Méghozzá az, hogy amennyiben valamelyikük bajnok lenne, az elvesztené a Super Bowl szüzességét. A két franchise ugyanis még sosem nyerte meg a Vince Lombardi-trófeát, hiszen a döntő kapujában elhasaltak. Az Eagles a 2004-es szezonban járt legutóbb a nagydöntőben, míg a Vikings 1976 óta vár erre a pillanatra. Ám nem azért pechesek, mert bár többször voltak a döntőben, mégsem nyertek meg egyet sem, hanem azért, mert jó csapatként nem nyertek egy bajnoki címet sem.

 

A Super Bowl érában ugyanis egyedül ez a két olyan csapat található, akiknek pozitív győzelmi mérlegük van 50+ év alatt, mégsem lettek bajnokok. Ráadásul ugyanebben a kategóriában nekik van a legtöbb győzelmük a rájátszásban (Vikings 20, Eagles 16), így kiváltképp bosszúsak lehetnek, hogy még nem volt alkalmuk elnyerni a hőn áhított trófeát. Talán majd idén…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!