Connect with us

Hír

Kirúgás helyett hosszabbított general managerével a Bears

Miután John Foxot menesztette a Bears a főedzői székéből, vártuk a híreket Ryan Pace-ről, a general managerről, akinek szintén a levegőben lógott az állása. Ő viszont marad a csapatnál és két éves, 2021-ig szóló hosszabbítást írt alá Chicagóban. Ez azt jelenti, hogy ő választhatja ki az új vezetőedzőt a csapat élére, akinek majd szintén 2021-ig szól a szerződése.

 

 

Pace és Fox egyszerre érkeztek a Bearshez három évvel ezelőtt és egy nem túl impresszív 14-34-es mérleget tudtak felmutatni. Pace maradása és Fox elküldése tehát azt jelenti, hogy a vezetőség nagyobb részben látta az edző hibájának a gyenge szereplést, mint a general managerének. Pedig Pace-nek is elég kettős megítélése lehet.

 

Főleg a draftról próbáltak építkezni és találtak is jó játékosokat, mint például Jordan Howardot az ötödik körben vagy Tarik Cohent a negyedikben, vagy a secondaryben Adam Amost a hatodik körben, Eddig Goldmant pedig a másodikban. Eddig három első körös választottja volt, Leonard Floyd és Mitch Trubisky jó picknek tűnik, Kevin White-tal viszont nagyon mellé lőttek. A szabadügynök piacon nem voltak túl akítvak, de Mike Glennon nagy pénzért való leigazolása utólag nem tűnik valami jó ötletnek – tőle feltehetőleg meg is válnak február-márciusban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!