Connect with us

Hír

Lynch: Garoppolo elengedése nem lenne logikus

Jimmy Garoppolo a piac zárásának utolsó napján távozott a Patriotstól és csatlakozott a 49ers-hez. Öt mérkőzésen kezdett a kaliforniai csapatban és az összeset meg is nyerték Garoppolo irányításával. A fiatal irányító szerződése a szezon végével lejárt, így új szerződést kell kapnia, erről beszélt John Lynch.

Az irányító volt a hiányzó puzzle darab a csapatban, remekül tud befolyásolni egy mérkőzést. Amikor megtalálod a megfelelő QB-t a franchise-nak, az egy jó érzés. Úgy gondolom nekünk sikerült megtalálni, most az a feladat, hogy megegyezzünk Garoppolóval, keményen dolgozunk ezen. Azt gondolom, hogy szeretne maradni a csapattal és mi is meg szeretnénk tartani. Túl sok érzelem már van ebben ahhoz, hogy ne történjen meg a hosszabbítás.

Március 6-ig tudnak megegyezni az irányítóval, vagy akár a franchise taget is használhatja a San Francisco. A csapatnak valószínűleg nem lesz olcsó megtartani az irányítót, de jelenleg minden pénzt megérhet, hogy a nagy múltú csapat újra a legjobbakhoz tartozzon. Az sem elhanyagolható tény, hogy jelenleg a 49ersnek van a legtöbb pénze a 32 csapatból.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!