Connect with us

Hír

McVay nem aggódik a playoff rutin hiánya miatt

Az idei év egyik legnagyobb – ha nem a legnagyobb – meglepetése a Rams teljesítménye. Nem is feltétlenül az, hogy rájátszásba jutottak, hanem az egész játékuk. Sorozatban gyártják a pontokat, Goff a rossz rookie éve után szárnyal, Gurley MVP formában, a defense pedig hozza a kötelezőt.

 

 

Igán ám, de a playoff már más kávéház. Sok szakértő és szurkoló tartaná esélyesnek a Rams csapatát akár a végső győzelemre is, de legtöbb emberben felmerül a kétely, hogy egyáltalán nincs playoff rutinja a csapatnak. A vezetőedző, Sean McVay azonban nem tart ettől.

 

Nem gondolom, hogy ez aggodalomra adhat okot. Úgy hiszem, hogy egy magabiztos csapatunk van és érettek vagyunk annak ellenére, hogy elég fiatal a csapat. Ugyanakkor vannak tapasztalt játékosaink és edzőink is, akik a kezükbe tudják venni a vezető szerepet, ha szükséges.

 

Egy biztos, az újonc és legfiatalabb vezetőedző nagy feladat elé áll. Most már nem elég a szakmai tudása, de a vezetői képessége és mentalitása is próbára lesz téve. Rögtön az első meccsen, a Super Bowlból érkező Falcons ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!