Connect with us

Hír

Még nem is a csapatuk tagja, de már hosszabbított a Redskins Smithszel

Hatalmas hír volt hajnalban, hogy a Chiefs elcserélte Alex Smitht Washingtonba. Ugyan az üzlet csak március 14-én, az új ligaév kezdetén mehet végbe, már most megegyeztek a csapatok, ráadásul már azt is tudni, hogy a Redskins négy éves hosszabbítást kötött Smithszel.

 

 

Smith a hátralévő egy éves szerződéséhez egy $94 milliós, $71 millió garantáltat tartalmazó hosszabbítást kapott, amivel az ötödik legjobban fizetett irányító lesz a ligában éves átlagot tekintve. Ráadásul ez a garantált tartalom a valaha volt harmadik legtöbb, amit kiosztottak az NFL-ben. Persze azt tegyük hozzá, hogy a szerződés részleteinek hiányában a garantált rész csak egy szép szám az ügynök szájából, feltehetőleg ebben elég sok feltételes összeg lapul.

 

A Redskins, aki nem volt hajlandó igazán megfizetni Kirk Cousinst, most kiosztott egy hatalmas szerződést Alex Smithnek, aki mondjuk idén jobban játszott, mint Cousins, de feltehetőleg a legtöbb csapat inkább Cousinsra tenné le a voksát, főleg hosszú távon. Azt persze tegyük hozzá, hogy ez a szerződés bőven Cousins piaci értéke alatt van, tehát mindenképp spóroltak az irányítóposzton, főleg ha Cousins következő, körülbelül 34 millió dolláros franchise tagét vesszük alapul.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások