Connect with us

Hír

Megkezdte a GM keresést a Panthers

Óriási jövés-menés volt idén a Carolina Panthersnél. A főedzőnk kívül szinte mindenki távozott, így itt az ideje betölteni a hiányzó állásokat. A GM keresés már meg is kezdődött Charlotte-ban.

 

Marty Hurney (balra), Jimmy Raye (jobbra)

 

A Panthers nagyon sok szakemberét elvesztette az offseasonben. A takarítás még tavaly nyáron kezdődött, amikor Dave Gettlemant felállították a GM székből. Helyét ideiglenesen a csapat korábbi general managere, Marty Hurney vette át, és júniusig ő is tölti be ezt a szerepkört. Ebből adódóan a draftot és a szabadügynök piaci tevékenységet is ő viszi majd el, ami nem feltétlen szerencsés, ha egy új general manager kerül a fedélzetre.

 

[quote]Jelenleg négy nevet pletykál a kinti sajtó: a már említett Marty Hurney-t, a Texansnál dolgozó Jimmy Raye-t, a Bills szakemberét, Lake Dawsont, valamint a korábbi Panthers múlttal rendelkező, jelenleg a Titans alkalmazásában álló Ryan Cowdent, de további interjúkra is számítani lehet rajtuk kívül.[/quote]

 

A GM mellett tulajdonosra is vadászik a csapat, hiszen a botrányba keveredett Jerry Richardsonnak el kell adnia ékszerdobozát. Ezen kívül új OC és DC is érkezett a csapathoz, hiszen Mike Shulát kirúgták, Steve Wilks pedig főedzői állást kapott Arizonában. Utóbbi egyben azt is jelentette, hogy a linebacker edző Al Holcomb és a támadófal edző Ray Brown is követte őt a Cardinalshoz. Egyedül Ron Riverához ragaszkodtak, így vele le is papíroztak egy hosszabbítást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!