Connect with us

Magyar foci

Melyik HFL-csapat utazik a legtöbbet?

Az MAFSZ kihirdette a 2018-as HFL alapszakaszának menetrendjét, amit mi is elhoztunk nektek, ráadásul fordulókra bontva. Itthon már mindenki nagyon izgatott, hogy ki kivel fog kezdeni, hogyan fog alakulni a menetrend, mi pedig utána jártunk, melyik csapat fog 2018-ban a legtöbbet utazni. Íme a lista emelkedő sorrendben:

Budapest Cowbells ~650 km (@Felsőzsolca, @Székesfehérvár, @Dunaújváros)

Budapest Eagles ~830 km (@Győr, @Nyíregyháza, @Székesfehérvár)

Budapest Wolves ~950 km (@Székesfehérvár, @Felsőzsolca, @Nyíregyháza)

DAK Acél Dunaújváros Gorillaz ~960 km (@Budapest – kétszer, @Nyíregyháza)

Győr Sharks ~1010 km (@Dunaújváros, @Székesfehérvár, @Budapest – kétszer)

Fehérvár Enthroners ~1270 km (@Nyíregyháza, @Dunaújváros, @Felsőzsolca)

Nyíregyháza Tigers ~ 1440 km (@Felsőzsolca, @Győr, @Budapest)

Miskolc Steelers ~1550 km (@Győr, @Budapest, @Dunaújváros)

A kiszámolt távolságokat várostól városig adtuk meg (a Google Térkép segítségével), melybe természetesen beleszámítottuk a hazautat is. A Steelers esetében a tavalyi “otthonukat”, Felsőzsolcát adtuk meg, míg bár Győr esetében egyáltalán nincs megoldva, hol fognak játszani, az eredeti helyszínt vettük alapul. A budapesti csapatoknál a fővárosi rangadók pedig “nullásnak” számítottak, tekintve a többi túrának a hosszát.

Látható, hogy a bajnokcsapat fogja megtenni messze a legkisebb távolságot, mellettük a másik két fővárosi alakulat és a Gorillaz van ezer kilométeren belül. Az Enthroners, a Tigers és a Steelrs sorsolása nem mondható annyira kedvezőnek, hiszen a Fehérvár kétszer megy keletre, míg a Miskolc és a Nyíregyháza is Győrben tesz majd egy-egy látogatást. Érdekes lesz megfigyelni, melyik alakulat fog legjobban alkalmazkodni a körülményekhez, kiket fog legkevésbé megviselni az olykor több száz kilométeres túra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!