Connect with us

Hír

Mike Mularkey marad 2018-ra a Titans főedzője

Mike Mularkey számára egy hatalmas érzelmi hullámvasút volt a hétvége. A Titans főedzője úgy kezdte meg a felkészülést a Chiefs elleni wild card meccsre, hogy bizonytalan a jövője a csapat élén.

 

 

Ezen az sem változtatott, hogy csapata győzelemmel távozott az Arrowhead Stadiumból, hiszen nem nyújtottak szemkápráztató játékot. Viszont szinte esélytelenként nyertek idegenben, ami a csapat szekerén is hatalmasat lökött, innentől meg nem érezték volna jó lépésnek a menesztését. Már csak azért sem, mert két 9-7-es szezon után azért viccesen hatott volna, mikor más főedzők rosszabb mérleggel is megtarthatták állásukat. Nos, Mularkey-nak ezzel nem kell aggódnia, hiszen hivatalos közleményt adott ki a franchise arról, hogy 2018-ban is ő irányítja a csapatot.

 

Senki nem rajong jobban Mike munkájáért mint én. Az elmúlt két szezon csodálatos volt, megváltoztatták a franchise minden alkalmazottjának hozzáállását, és egy sikercsapatot kovácsolt a Titansből. 19 győzelmet szereztünk vele, közte egy rájátszás meccset is, amire 9 éve várunk. Emiatt biztosítok mindenkit, hogy Mike vissza fog térni, és már alig várom, hogy a közös utunk hol ér majd véget.

– mondta Amy Adams Strunk, a Titans tulajdonosa.

 

Mularkey ezzel kitöltheti szerződését, hiszen az a jövő szezon végéig érvényes, de a hosszabbításért még meg kell dolgoznia. Pedig utoljára 2007-ben és 2008-ban volt példa arra, hogy egymás után két pozitív mérlegű szezont hozott a csapat. Mondjuk ha megverik a Patriotsot, akkor szvsz azonnal hosszabbítanak majd vele, örökre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!