Connect with us

Hír

Pittsburghben megy, Atlantában marad a támadókoordinátor

Két, sokat kritizált támadókoordinátor sorsa is eldőlt, ugyanis míg Steve Sarkisian marad a Falconsnál, addig Todd Haley távozik a Steelerstől.

 

Haley-nek lejárt a szerződése a csapatnál, így nem kellett kirúgni, egyszerűen nem hosszabbítottak vele. Ugyan a Steelers évek óta hasít támadóoldalon, Haley-t mégis sok kritika érte, akár irányítójától, Ben Roethlisbergertől is. Egy ideje ment már a spekuláció a távozásával kapcsolatban és állítólag nehezen lehetett kijönni vele emberként. Feltehetőleg ez volt a nagyobb indok távozása mellett, hiszen ha azt nézzük, milyen jól teljesített a Steelers offense, akkor kevés ok lehet a panaszra. Érdekes egybeesés, hogy 3 nappal azután jött a hír a távozásáról, hogy 42 pontot tettek fel a liga legjobb védelmének.

 

 

A Falconsnál viszont marad a játékhívásával kapcsolatban sokat kritizált Steve Sarkisian. A tavalyi elképesztő támadófoci után várható volt, hogy visszaesik kicsit a csapat, ez így is lett: összesen a 8. legtöbb yardot tették meg, viszont csak a 15. legtöbb pontot szerezték és csak 23.-ak voltak a vörös zónában. A red zone hatékonyság az Eagles ellen is visszaütött, amikor 5 pont hátrányban az utolsó 1 percben négy kísérletük volt a 10 yardoson belülről és nem sikerült bejutni a célterületre. Sarkisian tehát marad, de Matt Ryannek új pozíciós edzője lesz majd Atlantában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!