Connect with us

Hír

Ramsey: Gronk sosem játszott még olyan ellen, mint én

Jalen Ramsey, a Jacksonville Jaguars cornerbackje szentül hiszi és állítja, hogy csapatával bejutnak a Super Bowlba és azt is meg fogják nyerni. Az önbizalma megvan, és a képessége is, de mint azt mindannyian tudjuk, nem lesz ez olyan egyszerű menet. Elsődleges problémaként adódik például, hogy hogyan tudják majd Gronkowskit megállítani, aki a legjobb tight end jelenleg a ligában.

Gronk sosem játszott még olyan cornerback ellen, mint amilyen én vagyok. És hogy mit értek ez alatt? Mindent.

-mondta Ramsey.

Megvan tehát győződve róla, hogy képes lesz megállítani a Patriots sztárját. Ezzel talán megfélemlíteni akarja őt, talán magát próbálja nyugtatni. Gronk ugyanis nem csak ereje miatt nehéz eset a védelem számára, hanem azért is, mert a Pats gyakran szereti wide receiver szerepében játszatni, tehát mennek a sokoldalúságra és a kiszámíthatatlanságra is.

A Steelers ellen a Jags 11 elkapást, abból pedig 124 yardot engedett a tight endeknek előző héten. Ez elég soknak mondható, az pedig, hogy mit kezdenek a védelmek nem csak Gronkowskival, de a többi elkapóval és egyáltalán a támadókkal a mérkőzésen vasárnap, csak a kezdőrúgás után tudhatjuk meg. Egy dolog biztos, mindkét csapat felkészült, és kiélezett harcot láthatunk majd a Super Bowlba jutásért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!