About the author

6 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Hát ez jó hír lenne, hogy egy nagy egyéniség marad még három évig. Az idén is, gyenge kezdés után nagyon is top formát mutatott, és amíg TB játszik, neki is bátran a pályán a helye.

 2. 2

  kitalaltnev

  Semmi oka sem lenne (ha csak a pályán nyújtott egész éves teljesítményét vesszük) a visszavonulásának szerintem. Még akkor sem, ha Jags fiaskó nem következett volna be. Korrekt stat számok, tudásával, tapasztalatával többször is a vékony jégen tolta előre az offense szekerét. Még mindig méltó ellenfél majd mindenkinek.
  Max. idén a gyűrű megszerzése esetén érthetően gondolhatta volna azt a pályafutása méltó lezárásának…ezt persze már sosem fogjuk megtudni.

 3. 3

  combat

  Azért a Steelers helyében elkezdenék keresni egy potens utódot, akit akár rögtön be lehet állaítani.
  BigB kétségtelenül kiemelekedő irányító, viszont a játékához hozzá tartozik, hogy sokat ütötték-verték eddig is, és gondolom fogják ezután is (egy steelers drukker haverom mondja mindig, hogy Big Ben akkor játszik igazán jól, ha már kétszer háromszor lezúzták aznap).
  Az meg hogy ezt ilyen idősen hogy fogja bírni…?

 4. 4

  combat

  Bocs de én nem látom a loghikai összefüggést, TB és Big Ben között…
  TB azért sokkal kevesebbet kapott az évek alatt, szerintem ő “kikíméltebb” állapotban van.

 5. 5

  csak ezt ne

  Nincs nagy eltérés, Big Ben 528, TB 516 karrier sacknél tart. Az utolsó 5 év már teljesen kiegyensúlyozott. Annyi lehet a különbség, hogy Brady tudatosabb életet él, jobban vigyázz magára a pályán kívül, bár néhány nyaralási videó ennek is ellentmondani látszik. Az tény, hogy ifjúkori magához képest Brady talán kicsit jobb kondícióban van, legalábbis 0 kopás látszik rajta, Big Ben kicsit elnyűttebb fizikailag, mint korábban, ugyanakkor a játék mélyebb megértése, átlátása, ergo a jobb döntések nála is jönnek, és a keze még mindig bőven elég a hosszú passzokhoz.

 6. 6

  combat

  Sack számban lehet közel azonosak, de ha megnézed Big Ben hány meccset hagyott ki eddig, akkor azért az azt mutatja jobban össze van már törve. Meg a mozgása is ezt mutatja, meg a nyilatkozatai.
  Szóval igen, képesességei szerint van helye még (sokáig) az asztalnál, a kérdés inkább az a teste bírja e még a dolgot.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team