Connect with us

Hír

Romeo Crennel újra a Texans DC-je

A Houston Texans nemrég elvesztette a védőkoordinátorát, ugyanis Mike Vrabel a Titans vezetőedzője lett. A csapat azonban gyorsan lépett is, és visszanevezte Romeo Crennelt DC-nek.

Crennel 2014-16 között volt DC, ám az idei szezonra Assistant Head Coach-nak  nevezték ki, és a defense irányítását átadták Vrabelnek. Most Vrabel távozása után visszakapta a védelmet, és vélhetőleg a következő évben már ő fogja irányítani ezt az egységet.

Crennelnek hatalmas múltja van, több csapatnál is betöltötte a DL edzői posztot (1990-92, Giants, 1993-96 Patriots, 1997-99 Jets) majd 2001-04 között a Patriots három Super Bowl győztes csapatának a védőkoordinátora volt. Utána elment a Cleveland Brownshoz vezetőedzőnek, ahol három évet töltött el, de nem tudott maradandót alkotni. Ezután két évig volt a Chiefsnél, először DC-ként majd rövid ideig HC-ként is, de ott sem jöttek a sikerek. Végül a Texansnál kötött ki, ahol most újra a kezébe kapta a védelmek irányítását, és jövőre egy egészséges Watt-Mercilus-Clowney trióval próbálhatja meg megkeseríteni az ellenfél támadóiak életét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!