Connect with us

Érdekességek

Sosem volt még favorit hatodik kiemelt első ellen – mostanáig

A hatodik kiemelt Atlanta Falcons csapata 2,5 pontos favoritként nyitott az első kiemelt Philadelphia Eagles ellen, amire még nem volt példa, mióta 12 csapatosra bővítették a rájátszást (1990).

 

Általában az első kiemelt erős favorit szokott lenni, hiszen hazai pályán játszanak, pihenőhétről érkeznek és hát mégis csak az övék volt a konferencia legjobb mérlege az alapszakaszban. Nem véletlen, hogy a Patriots például 13,5 pontos favoritként várja a Tennessee Titans csapatát.

 

 

Az Eaglesnél viszont egy nagyon nyilvánvaló ok miatt nincs ez most így a Falcons ellen. Az első kiemelést Wentz vezetésével érte el a csapat, utána Foles kezeiben viszont nagyon rosszul mutatott a labda és a támadósor is, így természetesen nem meglepő, hogy sokat változtak az erőviszonyok és nem tartják olyan erős csapatnak az Eaglest, mint azt a kiemelés sugallja.

 

Az Eaglesön kívül egyébként mindhárom hazai csapat favorit a divisional körben: a Patriots 13,5 pontos a Titans ellen, a Steelers 7,5 pontos a Jaguars ellen, a Vikings pedig 3,5 pontos a Saints ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!