Connect with us

Hír

Suggs: Játszanék még pár évet

A veterán outside linebacker, Terrell Suggs kijelentette, hogy nagyon is játszana még pár évig az NFL-ben. A Ravens játékosának jövő év végén jár le a $28,5 milliós, öt éves szerződése a Baltimore csapatával. Még 35 évesen is felső kategóriás játékos, de kora miatt merülhetett fel sokakban a kérdés, hogy vajon meddig fog játszani.

Azt tervezem, hogy még pár évig játszani fogok. Miért, azt hiszitek, abba kellene hagynom? A negatív megszólalások és beszólogatások azok, amik igazán fájnak. A következő évben még mindenképpen játszom, és utána sem szeretném feladni.

Az, hogy a Ravens újítani fog a védelmén a következő évben, nem lehet befolyásoló tényező Suggs számára. Változások természetesen lesznek, mivel a védőkoordinátor, Dean Pees visszavonul, de ez nem feltétlen veszélyeztetheti a játékosok jövőjét a védelemben. Pláne nem Suggsét, aki még mindig teljes erőbedobással edz és játszik 2003 óta a Ravensnél. Ebben a szezonban 11,0 sackje – karrierje során ezzel együtt így 125,5 – és 4 kierőszakolt fumble-je is volt. A számokon nem látszik, hogy öregedne, de akkor mi lehet ez a sok kétely az emberekben?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!