Connect with us

Hír

Williams: Nem hagyhatom, hogy még egyszer ilyen megtörténhessen

Tegnap a Vikings és a Saints lejátszotta az idei playoff egyik legjobb meccsét, ami végül egy őrületes végjátéknak köszönhetően 29-24-es Vikings sikerrel ért véget. A mérkőzés utolsó pillanatában Case Keenum kiosztott egy 61 yardos TD passzt Stephon Diggsnek, amivel megnyerték a meccset. Ez a passz egyértelműen a Vikings történelem része lesz, és minden szurkoló boldogan fog visszaemlékezni erre. Ám ami az egyik oldalnak öröm és derű, az a másik oldalnak keserűség és csalódottság. És ezzel a keserűséggel kell most szembenéznie a Saints újonc safetyjének, Marcus Williamsnek.

Williams számára megvolt a lehetőség, hogy megakadályozza Diggs TD-jét, ám elrontotta a szerelést, aminek köszönhetően az elkapó szabadon besétálhatott a célterületre. A hibájával Williams teljes mértékig tisztában van, és bár nem tudja meg nem történtté tenni a dolgot, de megpróbál túllépni ezen, hogy soha többé ne kelljen átélnie ezt a keserűséget.

Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy ilyen ne történhessen meg még egyszer. Ha mégis megtörténne, akkor azt hiszem fel kéne adnom ezt a sportot.

Ez az egész történet azért is tragikus, mert Williams ezt az egy hibát leszámítva nem játszott rosszul. Egész szezonban megbízhatóan vigyázott a hátsó zónákra és jól is szerelt (összesen 5 missed tackle, a 12. hét óta pedig 0), és a Saints védelmének egyik fontos tagja volt. Ráadásul ezen a meccsen is az ő INT-je hozta meg a lehetőséget a Saintsnek a fordításra. Most hibázott, de ettől még nem szabad őt azonnal máglyára küldeni, mert szükség lesz még rá a csapatnak a későbbiekben. Ezzel kapcsolatban a csapattársa Marshon Lattimore is üzent, elsősorban a szurkolóknak.

Nem hagyhatod, hogy egy ilyen játék, még ha ilyen nagy és fontos is, ellene fordítson téged – ezt a szurkolóknak és a csapatnak is üzenem. Ez senkinek nem segítene. Egész szezonban nagyszerűen játszott, egyedül most hibázott. De fel fog állni innen, és vissza fog térni. Ebben teljesen biztos vagyok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!