Connect with us

Hír

1 millió ok, amiért a Raidersnek döntenie kell Lynchről

Jon Gruden, az Oakland Raiders új főedzője nagyon kíváncsi a 31 éves running backere, Marshawn Lynchre. Számtalan üzenetet hagyott már a médiában ezzel kapcsolatban, mikor a futó jövőjéről kérdezték. Szeretné látni, hogy Lynch hogyan tud teljesíteni egy eléggé erőszakos támadóegységben, egy agresszívabb edzői környezettel. Gruden emellett tudja azt is, hogy szüksége van a csapatnak egy olyan játékosra, aki kiegyensúlyozott teljesítményt képes nyújtani, hiszen futójáték nélkül, csak passzjátékkal nehéz meccset nyerni.

 

Ugyanakkor azt is fgyelembe kell venni, hogy Lynch elképesztően nehéz eset, akinek a kezelhetőségével lehet meg sem próbálkozik majd Gruden. Így nem lenne tehát nagy meglepetés, ha a Raiders három hét múlva bejelentené, hogy továbblépnek Lynchtől. Ha még március 18-án a csapatnál van, akkor $1 milliót kell kapnia, ami cut esetén halott pénzként lesz elkönyvelve. Ezért kell mihamarabb dönteni, hogy megéri-e azt a pénzt.

Szerződése alapján, ha a 2018-as szezonban játszik, akkor kap még ehhez $4 milliót, meccsenként $46,875  és $250,000 bónuszt is. Ez összesen $5,25 milliót jelentene a csapatnak, azt pedig el kell döntenie Grudennek, hogy ennyit megér-e a Lynch okozta fejfájás. Ha nem, akkor ideje lenne új running back után nézni.

Lynch egyébként az Oaklandben eltöltött éve alatt 15 mérkőzésen lépett pályára 891 yardért és 7 touchdownért 207 kísérletből. Ez pedig erősen átlagosnak mondható, és rosszabb, mint a Seattle Seahawksban nyújtott teljesítménye (az utolsó ott eltöltött éve kivételével).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!