Connect with us

Hír

$5 millióval lóg a Rams Tavon Austinnak

A Los Angles Ramses elkapójának, Tavon Austinnak a szerződése értelmében jár $5 millió erre az évre garantáltan, ha március 16-án még a csapathoz tartozik, és akkor pedig garantáltan kap még $3 milliót ehhez. Mindkét pénzösszeg beletartozik tehát a fizetésébe a következő évben, de ha esetleg kivágják, akkor az $5 milliós bónusza átkerül a jövendőbeli csapatához, már ha lesz olyan.

De akkor melyik másik franchise venne át egy ilyen játékost, ekkora terheléssel a fizetési sapkában? Ha a Los Angeles csapata úgy dönt, hogy megválik tőle, akkor megoldható a dolog úgy is, hogy fizetnek neki $4 milliót, és egy vetélytársnál játszik. Vagy pedig fizetnek neki $8 milliót, és kitalálják, hogy hogyan használhatnák a pályán.

Tavon Austin teljesítménye a pályafutása alatt

Láthatóan rengeteget gyengült a teljesítménye az elmúlt évhez képest, melynek oka részben a csuklóproblémája lehet. Tehát a Ramsnak lassan el kellene döntenie, hogy mit akarnak kezdeni a játékossal. Vagy megtartják $8 millióért, vagy elcserélik például a Seattle Seahawkshoz $4 millióért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!