Connect with us

Hír

A Dolphins újra beszállna C.J. Andersonért

Hamarosan megkezdődik a szabadügynök piaci őrület az NFL-ben, ami nem csak a lejárt szerződésű játékosok szerződtetéséről szól, hanem arról is, hogyan csinálnak nekik helyet a fizetési keretben. Most a Denver Broncos ügyködhet egy ilyen kivágást, méghozzá C.J. Andersonért.

 

 

Korábban már írtunk arról, hogy Andersontól megválna a Broncos, hiszen szükségük van a további elkölthető pénzek növelésére, ha be akar szállni a Kirk Cousinsért folytatott bizniszbe, többek között. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a futók szerepe egyre jobban kezd elértéktelenedni, és bár Anderson nem rossz játékos, ha még csak nem is jobb, de olcsóbb pótlása van, akkor repülni fog – ilyen a futók élete manapság. A 27 éves játékos ugyanis halott pénz nélkül, $4,5 milliót spórolva kivágható vagy elcserélhető. Állítólag már van is egy jelentkező, aki ironikus módon az a Miami Dolphins, amely már két éve is bepróbálkozott Anderson megszerzésére. Az akkor RFA tenderen lévő játékos elé a Dolphins tett egy próbálkozási ajánlatot, ám a korlátozott szabadügynökök esetében ez az ajánlat a Broncosnak matchelhető volt, és éltek is vele. Konkrétan a Dolphins alakította ki Anderson jenelnegi szerződését úgy, hogy most mindenféle terhek nélkül megválhassanak tőle Denverben.

 

A Dolphins érdeklődése egyébként nem véletlen, hiszen a főedző, Adam Gase még a denveri munkásságának idején jól kiismerte a futót, ráadásul ez ismét hiányposzttá vált Miamiban. Jay Ajayi elcserélésével ugyanis Kenyan Drake és Damien Williams maradt betölteni a posztot, de szeretnének egy nagyobb nevű veteránnal megerősíteni ezt a szekciót. Ha sikerül csere útján megszerezni, akkor további két évre, átlag $4,5 millióért állhat Anderson a szolgálatukra, ami ár/érték arányban még belefér (Anderson most a 14. legjobban fizetett futó a ligában), csak a Dolphins anyagi helyzetének ez nem feltétlen tesz jót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!