Connect with us

Hír

A Jaguars kivágta Chris Ivoryt!

Két évet töltött a 29 éves running back, Chris Ivory a Jacksonville Jaguars csapatában, ma pedig kivágták onnan. A New York Jetsből hozta el a csapat 2015-ben, miután Ivory egy 1,070 yardos szezont tudott összehozni, azonban hihetetlenül leromlott a teljesítménye abban a két évben, mikor a Jagsnél volt. Ez idő alatt kiesett a kezdők közül, ráadásul az egyik évben 439, a másikban pedig 382 yardot tudott szerezni, így érthető, hogy miért is szabadultak meg tőle. Kevesebb, mint négy yardot átlagolt futásonként, ami pedig nagyon kevés ahhoz, hogy bent maradjon, bármelyik csapatról is legyen szó.

 

Maradása már csak azért is a levegőben lógott, mert a pocsék számai ellenere majd’ $7 milliós cap hitje volt, kivágásával pedig ennek a fele szabadult fel a fizetesi keretben.

 

Most tehát szabadügynökként nézhet új csapat után, ami pedig ilyen számok mellett nem lesz könnyű. 30 éves lesz márciusban, tehát olyan franchise-t kell keresnie, amelyiknek egy veterán futóra van szüksége, de nem várhat majd nagy pénzt, már ha sikerül valahova bejutnia.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások