Connect with us

Hír

Amari Cooper fél lábon játszott tavaly

Amari Cooper, az Oakland Raiders wide receivere az előző szezonban nem azt teljesítette, amit mindenki elvárt volna tőle. Mindössze 48 elkapása volt 680 yardért és 7 touchdownért, ami elég kevés a korábban nyújtott 1000+ yardokhoz képest. Ennek az lehet a magyarázata, amit a csapat irányítója, Derek Carr mondott: Cooper fél lábon játszott az előző szezonban.

Soha nem mondaná el senkinek, és sosem beszélne erről, de ez az ember kiment a pályára és fél lábbal küzdött. Kiment, és megtett tőle minden telhetőt, hogy a csapatával harcolhasson. Sokan mondhatják, hogy így a statisztikái és az eredményei nem megfelelőek, de nem ez az, amiről most beszélni akarok. Én minden egyes nap, minden héten együtt dolgozom ezzel a sráccal, és ha ő kimegy a pályára, megtesz mindent, ami tőle telik, még ha tudja is, hogy hiányosan fogja majd megcsinálni. Ő egy olyan típusú srác, akivel játszani érdemes, és akivel játszani akarok. Ezért tudom, hogy minden rendben lesz. Cooper mindent megtesz ezért a csapatért a pályán, és ezt nem tudom eléggé becsülni és tisztelni benne. Ami biztos, hogy folytatni fogjuk a munkát. Dolgozunk mindenen, hogy jobbak legyünk a későbbiekben és dolgozunk majd a kommunikáción is, mert így tudunk előre haladni. Kettőnk közt nagyon jó kapcsolat van. Ő és én mindig tanuljuk, hogyan tudunk egymással és másokkal beszélni, és végrehajtani azt, amit elterveztünk, ez pedig hatalom.

Cooper már az Alabamán is szenvedett bokasérüléssel, és az első évét és sérülten játszotta. De a Raiders 2017-ben egyszer sem tette a sérült listájára lábprobléma miatt, csak a 13. játékhéten elszenvedett fejre mért szabálytalan ütés miatt – amit Darian Stewarttól (Denver Broncos) kapott – kellett két meccset kihagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!