Connect with us

Hír

Beckham nem kér az előszezonból

Odell Beckham volt az egyike a sok sztárjátékosnak, akinek ki kellett hagynia a 2017-es szezon nagy részét. Beckham bokája az előszezonban sérült meg, majd az alapszakaszban tört el, így joggal vetődhet fel a szurkolókban az a kérés Beckham felé, hogy inkább hagyja ki a teljes előszezont és ne kockáztassa testi épségét feleslegesen. A Giants elkapója pedig egyet is ért ezzel – nagyjából.

 

 

Twitteren irányult OBJ felé a kérés: “Nulla előszezon snapet, kérlek”. Beckham pedig válaszolt is, mindössze egyetlen karakterrel: “0”. Aztán persze mikor kicsit nagyobb felhajtást kapott a történet, egyből visszakozott a klasszis WR:

 

Az emberek túl komolyan vesznek dolgokat néha… gyorsan megírnak egy sztorit, de hát bármit egy pár lájkért ebben a világban. LOL nagyon szomorú világban élünk. Vajon bármikor is meg fog változni!?

 

 

Tavaly Beckham kihagyta a nem kötelező edzéseket a Giantsnél és ha idén nem kap új szerződést, az is lehet, hogy az edzőtábort is kihagyja majd. OBJ az újonc szerződése ötödik, utolsó évébe lép és minden bizonnyal a legjobban fizetett elkapó lesz a ligában, amint megkapja ezt új kontraktusát – a kérdés már csak az, hogy mikor kerít erre sort Dave Gettleman és a Giants (ha egyáltalán).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!