Connect with us

Hír

Bell szerződése a garantáltakon múlik

Deja vu, ugye? Tavaly ugyanezen ment a hajcihő, aminek a vége egy franchise tag lett, ami teljesen garantált. Sanszos, hogy idén is ez a forgatókönyv lesz érvényben, és Bell is egyre jobban hajlik erre.

 

 

A Steelernsek ugyebár nem szokása óriási méretű garantált összegeket adni a játékosainak. A liga egyik, ha nem a legjobb elkapója, Antonio Brown is mindössze 19 millió dollárnyi garantált összeget kapott új szerződésében. A klasszis futó az NFL Network élő műsorában beszélt a rá váró offseasonról, ami szerinte sokkal eredményesebb lesz a szerződése szempontjából, mint a tavalyi.

 

A tárgyalások jobb mederben haladnak, de a garantált tartalomban még mindig messze vagyunk egymástól. Pedig ez a legfontosabb egy hosszú távú szerződésben, hiszen szeretnél anyagi biztonságot magadnak. Ezért mentem bele abba, hogy franchise tag alatt játszom végig a szezont, és ezért vagyok hajlandó megint rábólintani, ha erre kerül a sor. Ezek ugyanis teljesen garantált összegek, és a sok elégedetlenkedőnek üzenem, hogy számomra ez fontos, és ezért nem haladunk a tárgyalásokkal.

 

Később megkérdezték tőle, hogy mit szólna egy 50 milliós garantált tartalmú szerződéshez, amire habozás nélkül válaszolta, hogy azonnal aláírná. A 30 millióra viszont már nem reagált semmit – ekkora összeget kínált neki ugyanis tavaly a Steelers, amit a szerződése első két évében megkapott volna. Ha két franchise tagje lesz, azzal kevesebbet keresne pár millióval, mint azzal a szerződéssel, szóval ez megint kicsit ellentmondásos, viszont így még mindig lehet esélye egy nagyot szakító szerződésre a következő szabadügynök időszakban.

 

A pálfordulás azok után érdekes, hogy kijelentette, hogy olyan szinten nem hajlandó idén is franchise tag alatt játszani, hogy inkább visszavonulna mintsem megint így játszon. Hogy mégis miért gondolta meg magát, azt ki-ki döntse el maga, de szerinte ahogy most, úgy később sem lenne hatással a játékára az egyéves szerződés.

 

Nem gondolom, hogy meglátszott a játékomon a tavalyi franchise tag és a vele járó hercehurca. Egyszerűen nem gondoltam rá, és csak a játékra fókuszáltam. Szerintem egy játékosra csak jó hatással van, ha van egy kis teher, amit cipelnie kell a vállán, jelen esetben nekem ez az új szerződés volt. Mindig keresek valami motiváló dolgot, ami elősegít engem a még jobb teljesítményhez.

 

Interjúját végül azzal zárta, hogy idén nem tervezi kihagyni az edzőtábort, akárhogy is alakul a szerződése a 2018-as szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!