Connect with us

Hír

BREAKING: Marcus Peters a Ramsben folytatja!

Bekövetezett az, amiről eddig csak találgatások folytak, a Kansas City Chiefs megvált elit cornerbackjétől, Marcus Peterstől. A játékos a következő szezonban már a Los Angeles Rams mezét fogja magára ölteni, miután a Chiefs elcserélte őt az NFC egyik legtehetségesebb franchise-ához.

UPDATE: A Rams egy 2019-es 2. körös picket és egy idei negyedik köröset adott a Chiefsnek.

 

A Rams ezzel a liga egyik legtehetségesebb – és egyben legnehezebben kezelhető – coverage cornerbackjének játékjogát kaparintotta meg, aki 2015 óta a legtöbb interceptiont szerezte a ligában a maga 19 labdalopásával, és az egyik legproduktívabb szélső CB lett az NFL-ben. Abban az esetben, ha Wade hillipsék kezelni tudják a személyiségét, óriási fogás lehet ez, mely nagyban kihathat Trumaine Johnson életére is. A Kansas City pedig folytatja a tisztogatást, a 2017-es szezon újabb meghatározó arcát cseréli el az NFC-be.

Az LA Rams ezzel a cserével pedig 2013 és 2016 között kilenc olyan játékost tudhat magáénak, akik valamelyik draft első körében keltek el. A névsorban olyan nevek szerepelnek, mint Tavon Austin, Aaron Donald, Dominique Easley, Jared Goff, Todd Gurley, Alec Ogletree, Sammy Watkins és a frissen megszerzett Peters.

UPDATE #1: a cserében elvileg “csak” pickek foglaltatnak, nem merült fel egyelőre egyik ramses játékos neve se a pletykák között.

UPDATE #2: a Chiefs elvileg szerette volna megszerezni Robert Quinnt, de az edge rusher marad Los Angelesben.

UPDATE #3: A Chiefs három hete tárgyalt már egy lehetséges cseréről, a Rams mellett a 49ers volt a másik érdeklődő. Másokkal nem vették fel a kapcsolatot Peters elcseréléséről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!