Connect with us

Hír

BREAKING: Végre a Colts is megtalálta a vezetőedzőjét (most tényleg)

A Philadelphia Eagles csapatát is utolérte az úgy nevezett brain drain jelenség, ami a Super Bowl győztes csapatok edzőinek elhappolását jelenti. A McDaniels-ügy után ugyanis most tényleg megtalálta vezetőedzőjét az Indianapolis Colts csapata, ő pedig nem más, mint az Eagles eddigi támadókoordinátora, Frank Reich.

 

 

Reich első főedzői állását kapja meg így 56 évesen. Ugyan nem ő hívta a játékokat Philadelphiában, Doug Pedersonnal és az irányítóedző John DeFilippóval (aki már a Vikings támadókoordinátora) remek munkát végzett Carson Wentz játékának fejlesztésében és MVP-kaliberű irányítóvá alakításában, illetve tökéletes gameplant alakított ki a rájátszásra, ami Nick Foles személyiségére és képességeire volt szabva.

 

Reich volt irányító is az NFL-ben, ráadásul edzői karrierjét a Coltsban kezdte el támadó segédedzőként és Peyton Manninggel dolgozhatott együtt. A Colts után Arizonában folytatta karrierjét az elkapók edzőjeként, majd a Chargersnél volt támadókoordinátor, végül ezután csatlakozott Doug Pederson stábjához OC-ként.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások