Connect with us

Hír

Chris Thompson: Cousins vegyes üzeneteket küld

A Washington Redskins már évekkel ezelőtt elszúrta azt, ahogyan az irányítóját, Kirk Cousinst kezeli, hisz már két szezon óta franchise taggel van a csapatnál. Az elmúlt hetekben azonban még érdekesebb lett a szituáció, mivel a Skins megszerezte a Kansas City Chiefs – quarterbackjét, Alex Smith-t.

 

Azonban a dolognak ezzel még nincs vége, hiszen kiderült, hogy Kirk maradna Washingtonban, vagy legalábbis nem engednék még el. Valószínűleg a csapat megint rakna rakna rá egy franchise taget, amivel talán csak nehezítenének a saját helyzetükön. Ugyanis amíg Cousins nem írja alá a taget, addig nem tudják őt elcserélni, ha pedig aláírja, akkor $34,5 milliót foglalna a fizetési sapkában, ami a szabadügynök piac közeledtével nagyon nem jönne jól a Redskinsnek.

Chris Thompsont, a Skins running backjét kérdezték az egész Cousins-üggyel kapcsolatban, akinek természetesen megvan a véleménye:

Szerintem mindenki vegyes üzeneteket küldött és kapott. Számomra Kirkkel beszélgetni, vele lenni teljesen természetes dolog volt és beszélgettünk az egészségről. Úgy képzeltem, hogy itt fog maradni, mert mi folytatni akartuk ezt. Nehéz most bármit is mondani. Szerintem mindenki máshogyan áll hozzá ehhez az egész dologhoz, de tudom, hogy Kirk szeretett velem dolgozni és én is szerettem vele játszani. Tehát én szeretném, ha itt maradna és egy része biztosan azt súgja neki, hogy maradjon, de a végére úgyis azt fogja tenni, ami a legjobb neki és a családjának. Csak remélni tudom, hogy Kirk jó helyre kerül, és megkap minden pénzt amit csak szeretne, mivel megérdemli. Remek számai voltak idén is és évről évre jobb lesz, de ez az, amiről a liga szól. A számokról.

Thompson véleménye tehát elég egyértelmű, de azt is elárulta, hogy örül egy olyan veterán érkezésének, mint Alex Smith. Meglepte, milyen gyorsan történtek az események, és reméli, hogy nem lesz már ennyire drasztikus változás márciusig. Remek embernek és kiváló vezetőnek tartja Smith-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!