Connect with us

Hír

Cousins könnyen mattot adhat a Redskinsnek

Ha a Redskins tényleg rá akarná rakni a franchise taget sorozatban harmadik évben is Kirk Cousinsra, akkor az irányító ezt jogilag könnyen megvétózhatja és ellehetetlenítheti a Redskins bármilyen próbálkozását arra, hogy ellenértéket kapjanak érte.

 

 

Cousins azzal érvelhet – és minden bizonnyal nyerne is -, hogy a Redskins nem annak szellemében használja a fracnhise taget, mint amiben azt használni kell. Ugyanis a csapatoknak annak érdekében kell ezt használniuk, hogy időt nyerjenek egy hosszú távú szerződés kialakítására. Ezen felül a szabályzatban konkrétan le van írva, hogy jóhiszeműen kell eljárnia a csapatnak és azzal a szándékkal kell a játékosra rakni a taget, hogy őt bizony alkalmazni is fogják a következő szezonban.

 

Na már most, a Redskins egyértelműen nem akarja megtartani Cousinst, hiszen már megegyeztek a Chiefsszel Alex Smith elcserélésével kapcsolatban és emellett nincs az az isten, hogy Cousinst a 34,4 millió dolláros fizetésével megtartsák. Úgyhogy mindenképpen le kell tennie arról Dan Snydernek és a csapatnak, hogy bármit is kapjanak Cousinsért azután, hogy évekig játszadoztak csak vele.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!