Connect with us

Hír

David Harris visszavonult

David Harris, a New England Patriots 34 éves linebackere bejelentette visszavonulását. 10 évet játszott a New York Jets csapatában, majd miután onnan elengedték, egy évig a Patriotsnál talált új helyre pályafutásának folytatására. Összesen 36,5 sacket, 1 touchdownt, 6 interceptiont és 11 kierőszakolt fumble-t szerzett NFL játékosként.

11 évig játszottam a lehető legcsodálatosabb csapatsportot a legmagasabb szinten. Eljött az ideje annak, hogy bejelentsem a visszavonulásomat az NFL-ből.

-mondta Harris.

A Jets a 2007-es drafton választotta ki a játékost a 2. körben a Michiganről. 10 éves New York-i karrierje alatt mindössze 6 meccsen nem lépett pályára, mindemellett kétszer is sikerült a védelem élharcosaként a rájátszásba segítenie a csapatát.

Utolsó évében a Patriotsnál 10 meccsen játszott, amiből 6 mérkőzésen volt kezdő. A 15. játékhét után már nem lépett a pályára, mikor is a csapat úgy döntött, más linebackerekkel folytatja a szezont. Valószínűleg ez fog történni jövőre is, és Harris elérkezettnek látta az időt, hogy befejezze pályafutását. Így új lehetőségek nyílnak meg előtte, de egyelőre még nem nyilatkozott arról, hogy mihez fog kezdeni futball nélkül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!