Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence taget fog kapni

Minden jel arra utal, hogy DeMarcus Lawrence-re taget fog rakni a Dallas Cowboys, hiszen a tárgyalások egyelőre nem haladnak úgy, hogy a játékos és a csapat között hosszútávú megállapodás fog a közeljövőben köttetni. A tag akkor fog véglegessé válni, ha március 6-ig nem tudnak megegyezni a felek, de ez korántsem jelenti azt, hogy az egész 2018-as szezont tag alatt kellene lejátszania az elmúlt szezonban breakout évet produkáló pass rushernek. A híradások arról szólnak, hogy a Cowboys törekszik egy komolyabb szerződés kidolgozására, valamint Lawrence is úgy gondolja, hogy Dallasban folytatná a karrierjét.

Ha valóban taget kap és az alatt kell játszania 2018-ban, akkor azzal az overthecap.com információi szerint 17,5 millió dollárral lenne gazdagabb, melynek egésze garantált tartalom. Ez nem rossz pénz, de ő is tudja, hogy az egy éves opció nem túl biztató a jövője szempontjából, ezért a játékos is törekszik arra, hogy bebiztosítsa a dallasos pályafutását és egy korrekt garantált tartalommal bíró szerződést csikarjon ki Joneséktól.

Meg is van az alapja a követelésének, hiszen a 2017-es évadban eszméletlen szezont futott, szinte minden meccsen foghatatlan volt, amivel összességében 78-szor tudott nyomást gyakorolni az ellenfél irányítójára, melyből 14,5 sack jött össze. Ha ilyen vagy ehhez hasonló szezont szeretne úgy jövőre is a Cowboys színeiben futni, hogy nem tag alatt játszik, akkor pedig július 16-ig van ideje neki és a front office-nak megegyezni az új kontraktus részleteiről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!