Connect with us

Hír

Elcserélné Marcus Peterst a Chiefs?

Egyre erősödnek azok a hangok, miszerint a Chiefs hajlandó lehet elcserélni sztárcornerbackjét, Marcus Peterst. Elsősorban azok a lépések vezettek ehhez a következtetéshez, hogy a csapat leigazolta a Raiderstől kivágott David Amersont, illetve meg fogja szerezni a Redskinstől Kendall Fullert is az Alex Smith trade keretein belül.

 

Persze ezek a lépések jelenthetik azt is, hogy egész egyszerűen meg akarják erősíteni a CB-posztot a Chiefsnél (rájuk is fér), de többen spekulálnak, hogy ez akár Marcus Peters elcseréléséhez is vezethet. Ha csak futballszakmai szempontokat veszünk figyelembe, akkor szinte semmi értelme nem lenne ennek a lépésnek, hiszen Peters az egyik legjobb cornerback a ligában és még nagyon fiatal is. Azonban a viselkedésével akadtak már problémák.

 

 

Egyrészt tavaly a Jets elleni meccsen úgy tűnt, hogy ki akarja állíttatni magát, mikor látványosan kidobott egy sárga zászlót a nézőtérre. Majd ezután azt hitte, ki is állították és bevonult az öltözőbe. Aztán visszatért a pályára, de már zokni nélkül, ezzel jelezve, hogy nem akar visszaszállni a játékba. Ez az incidens, illetve hogy összebalhézott egy edzővel, oda vezetett, hogy a csapat eltiltotta a következő, Raiders elleni találkozóról. Ha beigazolódnak a spekulációk, akkor tekinthetünk erre úgy, mint az utolsó szalmaszálra Peters kansasi karrierjében.

 

És hogy mi lehet az ellenérték? Alsó hangon egy második körös pick. Peters ötödik éves opciójáról májusban kell dönteni – és egyértelműen le kell hívni -, az viszont jó kérdés, hogy a Chiefs lesz-e az a csapat, aki erről dönt. Lehetne például a Cleveland Browns is, hiszen jelenleg ott dolgozik John Dorsey, aki 4 éve draftolta Peterst Kansas Cityben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!