Connect with us

Hír

Foles ötlete volt a Philly Special

A végén még kiderül, hogy Nick Foles valójában egy franchise irányító, Carson Wentz pedig mehet a levesbe. Vagy, ha nem is ilyen drasztikus a helyzet, az biztos, hogy a Super Bowlra olyan tököket növesztett az underdogok nyugalmával pályára lépő Sasok, hogy az már nevetséges. Ugyanis kiderült, hogy Doug Pederson hívta be a Philly Specialt, hanem Nick Foles.

 

 

Az Inside the NFL-nek felvétele van róla, ahogy Foles odaballag az időkéréskor Pedersonhoz, majd megkérdi: “Philly Philly”. Pederson megdöbben egy pillanatra, majd azt mondja: “Oké, csináljuk”. És megcsinálták.

 

Én továbbra is tartom, hogy Foles nem több, mint egy prémium csere, aki egy nagyon jó csapatot el tud menedzselni, de lehet, hogy a végén még rám cáfol. Ha tudna magának találni egy olyan csapatot és olyan főedzőt, aki képes fenntartani azt az önbizalomszintet, amit Pederson felépített nála, akkor akár tényleg potens irányító is lehetne belőle. Persze ilyen főedző nincs Clevelandben, New Yorkban vagy Denverben, tehát egy gyenge csapathoz továbbra sem lenne jó opció, de talán egy Cardinals vagy egy Saints (Brees nélkül) akár megérhet egy próbát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!