Connect with us

Hír

Frank Gore nem biztos, hogy marad a Coltsban

Az Indianapolis Colts running backje, Frank Gore mindenképp pályára szeretne lépni a 2018-as szezonban is, csakhogy nem biztos, hogy a jelenlegi csapata mezében teheti ezt meg. Már csak 75 yardnyira van attól, hogy minden idők negyedik legtöbbet futó játékosa legyen, és eddigi karrierje alapján mindenképpen kap majd egy bronzszobrot Cantonban, a Hírességek Csarnokában, bár eddig még nem sikerült gyűrűt szereznie.

 

 

Frank Gore világossá tette, hogy bár márciusban betölti a 35-öt, nem érzi úgy, hogy véget kellene érnie a pályafutásának, hiszen még mindig remek formában van. Bár abban a 3 szezonban, amíg a Coltsban játszott, nem sikerült a rájátszásba jutnia csapatával, de erről, és természetesen egy Super Bowl győzelemről továbbra sem akar lemondani (mondjuk melyik játékos akarna?). De hogy miért is nem maradna még egy évet? Egyszerűen nem az ő stílusához illik a csapat játéka. Tipikusan olyan stílusú futó, akinek vezetőképessége egy nehéz szituációban kiváló, emellett pedig elég agresszív és szeret durván játszani. Gore korábban már kijelentette, hogy addig akar játszani, amíg képes segíteni a csapatának a pályán.

 

Keményen akarok harcolni, nem így. Kell egy olyan támadóegység, ami passzol az én fizikális stílusomhoz, mert nem így akarom befejezni.

– mondta Gore.

 

Bár senki nem jelentette ki, hogy mi lesz a futó sorsa, a búcsú logikusabbnak hangzik ez alapján, mint a maradás. Már csak az a kérdés, hogy ki látna még benne fantáziát?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!