Connect with us

Hír

Helló, szia Wilkerson!

Jetses források szerint a csapat egész biztosan meg fog válni a csapat legjobban kereső játékosától, a védőfalember Mo Wilkersontól. Ezzel a döntéssel 11 millió dollárt szabadíthatnak fel, ami a már meglévő 73-hoz adva végtelen lehetőséget nyújt a számukra és komoly tényezők lehetnek a Kirk Cousinsért folytatott harcban.

 

 

Wilkerson kivágása már nagyon időszerű volt, ugyanis az 5 éves, 86 millió dolláros szerződése óta semmit nem csinál. Két év alatt keresett 37 millió dollárt, cserébe 28 meccsen 8 sackje, 14 negatív yardos szerelése, 16 QB hitje és egy fumble-je volt, míg 2015-ben (azaz újonc szerződése utolsó évében) 16 meccsen 12 sacket, 11 TFL-t, 27 hitet és három fumble-t szerzett. Ráadásul többször volt büntetve csapaton belül, nem vezéralkat, gyakorlatilag csak árt a csapatnak.

 

Nem véletlen, hogy a szezon utolsó két meccsén már nem is játszatták, nehogy megsérüljön, ami szinte garantálttá teszi a kivágását. Ez vélhetően március 16 előtt be is fog következni, ugyanis akkor válik garantálttá a 16,75 milliós alapfizetése. Érdekesség, hogy ha a Seahawks nem hosszabbít Sheldon Richardsonnal, akkor a két játékos, akire egykor azt hihettük, hogy a Jets alapkövei lesznek, most együtt kerülhetnek ki a piacra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!