Connect with us

Hír

Howard: Garantálom, hogy playoffba fogunk jutni

Minden offseason a fogadkozásokról, a minél nagyobb ígéretekről szól, főleg azoktól a csapatoktól és játékosoktól, akik az adott idényben tudásukon alul teljesítettek. Jordan Howard sem húzta sokáig a fogadkozást, már most olyan merész kijelentést tett, hogy garantálja, a csapata a következő szezonban a rájátszásba fog jutni:

Természetesen pozitív mérleggel fogunk zárni, ez biztosra vehető. Garantálom, hogy ott leszünk a rájátszásban. Olyan csapat vagyunk, amelyik bárkivel felveszi a versenyt. Ezt tavaly is megmutattuk, hiszen az első fordulóban a Vikings is csupán három ponttal tudott megverni bennünket. Aztán a Lions is csak három ponttal tudott jobbnak bizonyulni. Később a Packers is csak szenvedett ellenünk, alig tudtak legyűrni minket. Bárkinek méltó ellenfelei tudunk lenni, bármelyik csapatot meg tudjuk szorítani, sőt, le is tudjuk győzni. Ez a jó hozzáállás, magabiztosnak kell lennünk, és akkor sikerülhet. Ilyen mentalitás kell a focihoz, győztesnek kell születned, hogy sikeres lehess ebben a sportban.

Nem rossz hozzáállás ez a második szezonját letudó futótól, de azt érdemes megjegyezni, hogy a Bears 2013 óta nem végzett pozitív mérleggel, a playoffban pedig a 2010-es szezonban voltak legutóbb. Azóta viszont sok idő eltelt, olyannyira, hogy Howard akkoriban másodéves volt a gimnáziumban, a Chicago pedig borzasztóan sok átalakuláson ment keresztül. A kilátásaik a jövővel kapcsolatban lehetnek fényesek, hiszen olyan edzői stáb jött össze, mely nem ellensége a modern és kreatív futballnak. Ráadásul a csapat is fiatal, bőven lehet bizakodni egy reményteli jövőben, aminek egyszer a rájátszásba jutás is lehet a gyümölcse…egyesek szerint akár már 2018-ban is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!