Connect with us

Hír

Keenum és Bridgewater is távozhat Minnesotából

Reggel beszámoltunk arról, hogy a Vikings is le akarja igazolni Cousinst. A mai napon még két hír jelent meg a jelenlegi irányítókról, a sajtó szerint Keenum nem fogja megkapni franchise taget és a sérülésből felépülő Teddy Bridgewater is könnyen a piacon találhatja magát új szerződés hiányában. Az biztos, hogy a Vikings QB helyzetéről a következő napokban rengeteg hír lesz majd az interneten.

Case Keenum élete szezonját futotta, miután a Sam Bradford újra megsérült, Ian Rapoport szerint azonban mégsem győzte meg a klub vezetését és edzőit, hogy hosszú távon neki kéne lennie a csapat irányítójának, ezért nem kap nagy valószínűség szerint franchise taget. Ez azt jelentené, hogy Keenum kikerülne a piacra és kereshetne magának új csapatot. Keenum helyzetét a csapatnál az is rontja, hogy a jelek szerint a Minnesota mindent megtesz, hogy megszerezze Kirk Cousinst.

A múlt héten még olyan hírek jeletek meg, hogy a Vikings jelezte a ligának, hogy szerintük még plusz egy szezonra van szerződése Teddynek, mivel a hatodik hétig nem lépett pályára a sérülése miatt. Azonban végül úgy döntöttek, hogy nem akarnak jogi vitákba keveredni és a letettek erről a lehetőségről. Ez azt jelenti, hogy a 2014-ben első körben draftolt irányító szabadügynökké válik, ha a Vikings nem tudja újraigazolni március 14-ig.

Nemrég a Bengals is hasonló körülmények közt vesztette el második számú irányítóját, A.J. McCarront, aki a ligához fordult azért, hogy most szabadügynök lehessen, mivel a csapata indokolatlanul hagyta NFI (nem futball sérülés) listán a játékost, így az új ligaév kezdetével szabadon igazolhatóvá válik. Érdekes a Vikings helyzete, hiszen jelenleg egy irányítója sincs és ha Cousins megszerzése sem sikerül nekik, akkor könnyen hoppon maradhatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!