About the author

4 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Igen, Brady most morzsolt el egy könnycseppet, hogy itt vagy. :D

 2. 2

  csak ezt ne

  Sokszor eszembe jut Jamie Collins. Azóta, hogy egy (vagy több) nem ismert konfliktus miatt száműzték béna falvára, – már elnézést a Browns szurkolóktól -, egy ilyen zseniális játékos, (ha nem sérült volna meg, még akkor is), mindössze egy győztes meccsen léphetett pályára. Nálunk bezzeg idén mennyire hasíthatott volna. Mondhatnánk vesztes-vesztes deal, ha a Pats azóta nem a 2. SB-ra készülhetne. Milyen törékeny egy NFL-es karrier, ez is egy példa a sok közül. Mert nem hiszem, hogy számára is lenne élet a Browns után. Bár nagyon örülnék, ha tévednék.

  Szégyen a tulajdonosokra, hogy egy ilyen korlátlan kiterjedésű tehetség temetőt hoztak létre. Már viccnek is rossz, amit előadnak.

 3. 3

  Doppelspeiche 154

  Amugy lehet, h röhögni fogsz, de en simän elhiszem, h a döntöre elökapjäk, mert väratlan lenne es erre biztos nem keszült az eagles.

 4. 4

  acsdav2

  Nem teljesen értek egyet veled. Ő döntése volt, hogy maradt a Browns-nál. Ő írta alá a szerződés hosszabbítást, amivel a legjobban fizetett linebacker lett. Milyen életnek kellene lennie a Browns után? Ha ott végez 31 évesen, lesz 50 millió dollár a számláján, egy gyűrű az ujján. Ha ő megelégedett az első gyűrűvel és a pénz volt neki az elsődleges, akkor tökéletes döntést hozott ő is és a Pats is, hogy elcserélte.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team