Connect with us

Hírek

Lane Johnson: A Patriots egy félelemalapú szervezet

Lane Johnson, az Eagles tackle-je a Barstool Sports podcastjében kritizálta a Patriotsnál meghonosodott csapatfilozófiát és munkahelyi kultúrát.

 

Johnson szerint nem kérdés, hogy a Patriots sikeres franchise, de ugyanakkor véleménye szerint ezt a csapatot a félelem működteti, és ő nem játszana náluk.

Gondolod, hogy a Patriots játékosai élvezik ezt az egészet, és azt mondják majd, hogy hatalmas móka volt ott játszani? Én ezt nem így gondolom. Sikeresek, de amikor a sajtótájékoztatókon vesznek részt, olyanok, mint a robotok. Én a barátságos munkahelyi környezetet preferálom. Csak egyszer vagyunk játékosok az NFL-ben, szóval teljen ez jó hangulatban. Nem akarok meggondolatlan lenni, de inkább nyerjek csak egy Super Bowlt, és érezzem magam jól eközben, minthogy nyerjek ötöt, de érezzem magam ez idő alatt nyomorúságosan.

Johnson nyilatkozatának hátterében állhat egyrészt Butler padoztatása, másrészt az, hogy ahogyan a Super Bowlt megelőző héten kommunikáltak a Patriots játékosai a médiával. A tackle csapattársa Chris Long és LeGarrette Blount, akik korábban New Englandben játszottak, elképzelhető, hogy tőlük is hallott ezt-azt a Patriotsnál lévő szervezeti kultúráról.

Dont’a Hightower tavaly szeptemberben nyilatkozott arról, hogy milyen érzés Belichick keze alatt játszani, a linebacker szerint pokoli. De ugyanakkor szerinte megéri.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!