Connect with us

Hír

Laurent Duvernay-Tardif: guard, újságíró, és hamarosan orvos is

Sok játékos mezén láthatunk Jr., Sr. vagy III utótagot a nevük után, azt mutatva, hogy épp a “fiatalabb” vagy “idősebb” illetővel van dolgunk a családból. Laurent Duvernay-Tardif sokkal menőbb lesz ennél és az M.D. felirat fog tetszelegni a neve után, jelezve, hogy bizony egy orvossal van dolgunk. Ugyanis a Kansas City Chiefs kanadai guardja májusban leteszi majd utolsó vizsgáit és orvossá fogják avatni.

 

 

Ő lesz ezzel az első játékos, aki pályára lép az NFL-ben orvosként. A ligával már meg is kezdte az egyezkedéseket, hogy ráírhassák a mezére az M.D. utótagot. Lássuk be, ezt maradéktalanul meg is érdemli, hiszen nem sokan képesek arra (eddig konkrétan senki), hogy letegyék az orvosit, miközben profi futballisták.

 

Duvarnay-Tardif egyébként nem mindennapi személyiség, hiszen jelenleg a Radio Canadánál dolgozik újságíróként a téli olimpián, hiszen úgy gondolta, hogy profi sportolóként és lassan orvosként nagyon érdekes plusz meglátásokkal tud szolgálni arról, hogy az olimpikonok miken mennek kersztül egészségügyileg. Ráadásul nem csak ő gondolta így, hanem jelenlegi munkáltatója is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!