Connect with us

Hír

Martavis nem lett a Bills játékosa, de kié lesz?

A Buffalo Bills a szezon közben nyélbe ütött egy cserét a Carolina Panthers csapatával, amely keretében megszerezték Kelvin Benjamint. Így szereztek egy új elkapót a csapatba, mert Watkins távozása óta nehéz megmondani ki a WR1 a Billsnél. Benjamin helyett azonban majdnem egy másik wide receiver érkezett az AFC Eastbe.

 

 

A napokban szárnyra kapott hírek szerint ugyanis, a Pittsburgh Steelers elkapója, Martavis Bryant már korábban célpont volt, de végül a két csapat nem tudott megegyezni. Elvileg a trade deadline napjaiban tárgyalt a két csapat, de a Bills által ajánlott negyedik kör, túl kevés volt a Steelers számára. Egy második kör vége vagy harmadik kör eleje, már valószínűleg megállapodást szült volna.

 

A Bills közben szerzett elkapót, de a Pittsburgh továbbra sem tett le a játékosának értékesítéséről. Elvileg vevő is lenne Bryantre, ugyanis négy-öt csapat érdeklődéséről hallani, akikkel a Combine ideje alatt tárgyalhatnak a Steelers vezetői. A játékos távozása valószínűleg mindenki érdeke, mert Bryant a hírek szerint elsőszámú elkapó szeretne lenni, de a Steelersnél valószínűleg csak harmadik opció marad. Új csapatának a szerződését is figyelembe kell venni, mert 2018 végéig tart jelenleg a kontraktusa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!