Connect with us

Hír

Mégsem engedi el csak úgy Cousinst a Redskins?

Miután két éve nem tudnak megállapodni Kirk Cousinsszal, a Redskins úgy döntött, hogy inkább megszerzi Alex Smitht a Chiefstől. Azonban Adam Schefter információi szerint azon gondolkodnak a fővárosban, hogy mégsem engedik el csak úgy Cousinst, hanem inkább rárakják a franchise taget és utána elcserélik.

 

 

Nagyon érdekes helyzetet teremtene ez a döntés. A Redskins ezzel ugyebár szeretne látni egy kis kompenzációt Cousinsért, viszont Cousinsnak biztos nem fog tetszeni ez az ötlet. A Redskins ráadásul így is rá lenne hagyatva az irányítóra, hiszen amíg nem írja alá a franchise taget, addig nem lehet őt elcserélni. Ezen felül a Redskins fizetési sapkáját nyomná az a 34,5 millió dollár, amit a sorozatban harmadik tag jelentene, ezzel pedig nem lenne túl nagy mozgásterük a szabadügynökpiacon.

 

A Redskinsnek március 6-ig kell döntenie erről, addig lehet ugyanis kiosztani a franchise tageket. Tisztában kell lenniük a kockázatokkal, hiszen le kell kötniük 34,5 millió dollárt a sapkában, majd találniuk kell egy partnert, aki hajlandó ezért fizetni nekik, ráadásul Cousinsnak is bele kell mennie az üzletbe, hiszen neki is alá kell írnia előtte a taget, ő pedig ezt csak akkor fogja megtenni, ha tudja, olyan helyre kerül, ahová ő is szeretne menni. Kérői biztos lesznek, a kérdés igazából az, hogy mennyit hajlandóak beáldozni Cousinsért és a mocskos nagy szerződéséért. Persze ez csak akkor válik időszerű kérdéssé, ha a következő pár hétben tényleg rárakja a Redskins a taget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!