Connect with us

Érdekességek

Mennyibe kerülhet az 1/2 a Billsnek?

A Billsnél már elég régóta lehet azokat a hangokat hallani, hogy nem bíznak Tyrod Taylorban, és egy zsebirányítóval szeretnék folytatni a közös munkát. Ha ezt a draftról szeretnék orvosolni, oda minden valószínűség szerint nem lesz elég az 1/21-es pick, így indulhat a bizniszelés!

 

Valamelyiküket biztos ki tudnák húzni az 1/2-n

 

[quote]Előre szólok, nem a legmegbízhatóbb forrásokból származnak az információk, de maga a teóira is elég érdekes ahhoz, hogy megérje papírra vetni.[/quote]

 

Szóval, a Bills állítólag nagyon sok erőt fektet az idei class irányítóinak scoutolásában, és találtak is valakit, akinek a játékába beleszerettek: ő a UCLA irányítója, Josh Rosen. Hogy miért pont ő, az nem véletlen, sokak szerint ő a legjobb QB az idei felhozatalból, de vannak negatív oldalai a személyiségének. Ha valamire fogadni merek, az az, hogy ő nem fog drasztikus csúszásba esni, így a Bills ha biztosra akar menni, nagyot kell szakítania. És erre az lehet a legjobb mód, ha az 1/1-et vagy az 1/2-t célozzák meg. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Rosen nem szívesen játszana a Brownsban, ha ez a hintés pedig betalál Clevelandben, akkor az 1/2-es picken is elérhető lehet. Na de mennyit érhet ez a Giants számára?

 

Előre borítékolom, nagyon sokat. A New York-iak ugyanis teljes joggal kérhetik le érte a csillagos eget is, hiszen még mindig azt tartja sok szakértő az okosabb megoldásnak számukra, hogy kiválasztják Eli Manning utódját ezen a picken, mintsem elcserélik. Én meg tudom ezt érteni, és egyet is értek ezzel részben, de én a kitrade-et sem tartom halott ötletnek, sőt. Ráadásul ha a Bills próbálkozna érte, lehetne itt komoly ellenértékeket kérni. Bár több ember szerint is elavultak ezek a pontok, a régi trade value chartot böngészve kaphatunk egy elképzelést arról, hogy ez mennyibe is kerülne.

 

 

Forrás: Drafttek

 

A táblázat alapján tehát az 1/2 értéke 2600 pont lehet, így a mérleg túlodalán is hasonló ellenértéknek kellene szerepelnie. A Bills két elős körös pickje szemmel láthatóan nem lesz elég, hiszen azok 1580 pontot érnének, vagyis még egy ezrest rá kéne tenni, ami az első kör közepe konkrétan, de hát egy top pick nem olcsó. Mivel két második körük van, abból biztos beáldozzák az egyiket, ez a pick függvényében feltornázhatja 1930 és 1950 közé az offert. Emlékezzünk kicsit vissza, hogy a Rams mit is adott az 1/1-ért a Titansnek 2016-ban: 2016-os 1., két 2., 3. kör + 2017-es 1. és 3. kör. Nagyon úgy tűnik, hogy a Bills nem úszhatja meg egy 2019-es pick nélkül a csereberét, ami vagy első, vagy második kör lesz.

 

Hogy ezt elkerülje, vagy legalább gyengítse, felajánlhat játékosokat is, akik éppenséggel kapóra jöhetnek a Giantsnek. Ilyen a LT Cordy Glenn is, akit nem félne áruba bocsátani a Bills egy ilyen üzlet érdekében, hiszen alapból is szabadulnának tőle. Glenn egy elég jó OT, már ha egészséges, de a Giantsnek még ez a rizikófaktor is óriási erősítést jelentene. Akár Richie Incognitót is bedobhatnák a közösbe, de én úgy vélem egyik fél sem hajlik erre. Egy nagyon merész forgatókönyv esetén Tyrod Taylort is odaadhatják, de erre kevés esélyt látok.

 

[quote]Szóval hogy is nézne ki az az offer?

 

Bills adja: 2018-as 1/21, 1/22, 2/53, 4/117, 2019-es 2. kör, Cordy Glenn

Giants adja: 1/2[/quote]

 

Bár lehet ez is kevés még, de egy ilyen offerre talán rábólintana Gettleman. Ezzel lenne egy kulcsjátékos a kritikán aluli támadófalba, és a többi pickkel tovább erősítheti akár ezt az egységet is, vagy behúzhatja a szinte biztos lecsúszó Lamar Jacksont is ott, ha mindenáron QB-t akarna pickelni idén. Nagyon sok van még a draftig, de sok ilyen trade szcenárió megszülethet addig, csak győzzük kivárni!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!