Connect with us

Hír

Mit hoz Gronk számára a jövő?

Rob Gronkowski megpedzegette a visszavonulását a vesztes Super Bowl után, ezután pedig elkezdődtek a spekulációk, hogy mi is vár rá a jövőben. Gronk alapvetően nagyon jól bánt a pénzügyeivel, hiszen a fociért kapott összes pénzét félretette és csak a marketing-bevételeiből élt az utóbbi években, úgyhogy csak a pénz miatt nem kell tovább fociznia. Ezen felül rengeteg sérülése volt, idén agyrázkódása is, szóval nem meglepő, hogy elgondolkodik, hogy szögre akassza a cipőjét. Szerintem nem fog még visszavonulni, de az biztos, hogy ha mégis így dönt, akkor vannak még lehetőségei további karrierekre.

 

 

Egyrészt Sylvester Stallone és Dwayne “The Rock” Johnson is azt tanácsolta Gronknak, hogy próbálja ki a színészkedést, mert milliókat kereshet vele. Ehhez persze meg kellene tanulnia színészkedni, hiszen én személy szerint nem tudom elképzelni olyan szerepekben, ahol nem “magát” kell alakítania  és “gronkosan” viselkednie. Aztán persze lehet rám cáfol.

 

A másik, legújabb felvetés pedig a WWE. Gronk pankrációs haverja, Mojo Rawley azt mondta, hogy nem az a kérdés, hogy kipróbálja-e magát Gronk ebben a hivatásban, hanem hogy mikor próbálja ki.

 

Úgyhogy a Patriots tight endje tele van lehetőségekkel és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy csak simán önmaga lesz és majd elhívják mindenféle bulikra, ezzel is simán kereshet milliókat, akkora névről van szó és akkora marketingértéket jelent már csak az is, hogy ott lesz egy bulin.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!