Connect with us

Hír

Na, Chancellort sem vágják már idén ki

Vagy legalábbis minimális rá az esély. Kam Chancellor idei fizetése (6,8 millió dollár) ugyanis teljesen garantálttá vált pénteken, tehát idén csak úgy lehetne már kivágni, hogy a Seahawks 9,51 + 5 millió dollár halott pénzt nyel be utána. Ez nyilván értelmetlen lenne a csapat részéről, tehát Chancellor szinte biztos, hogy a roseteren marad és annyit játszatják majd, amennyit csak lehet.

 

 

Az egyetlen módja, hogy a Seahawksnak ne kerüljön ennyi pénzbe a remek safety, ha a játékos visszavonul. Ekkor ugyanis csak 7,5 millió dollárnyi halott pénz keletkezne utána (ami csökkenthető annyival, amennyit vissza tudnak perelni, már ha akarnak) és 2 milliót még spórolnának is az idei évre. Ám Chancellornak ez nyilván nem üzlet, főleg úgy, hogy 2019-re 5,2 millió dollár sérülés esetén garantált neki: ha játszik és súlyosan megsérül, akkor még ennyi pénzt garantáltam megkap.

 

A Seahawks tehát elég nehéz helyzetbe hozta most magát, hisz Chancellor az utóbbi években pont nem az egészségéről híres (18 kihagyott meccs négy év alatt). Rajta kívül még garantálttá vált Russell Wilson (4,9 millió), Bobby Wagner (2 millió) és Doug Baldwin (4,5 millió) fizetésének egy része.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!