Connect with us

Hír

Peyton Manning lehet az új Romo?

Amint visszavonult Peyton Manning a Broncostól, elkezdődtek a spekulációk, hogy miként folytatja karrierjét. Edző lesz? General manager? Elemző az egyik tévénél? Vagy szakkommentátor? Úgy tűnik, Manning eddig pihent, most viszont két tévétársaság is nagyon szeretné, ha szakkommentátorként emelné a közvetítései fényét.

 

 

Az ESPN és a FOX is nagyon szeretné soraiban tudni Manninget és aktívan győzködik őt, habár a jövőbeli Hall of Famer irányító egyelőre vonakodik. A FOX állítólag már egy éve próbálkozik Manningnél, az ESPN pedig Jon Gruden távozása után kezdett komolyan érdeklődni Peyton szolgálataiért. Ha Manning elvállalná valamelyik állást, akkor a csütörtök esti rangadókon (FOX), vagy a hétfő esti rangadókon (ESPN) hallhatnánk a szakértését. Mindenképp érdekes lenne, ha Tony Romo után egy újabb sztárirányító okosítana minket a közvetítések során.

 

A legtöbben úgy gondolják, hogy Manning nem fogja elvállalni egyik pozíciót sem, hiszen nem igazán szeretne szakkommentátor lenni. A jövőjét general managerként képzelik el és ő is nyilatkozott már arról, hogy ez mindenképpen egy lehetséges karrier-útvonal a számára. Habár John Lynch példája is mutatja, hogy akár a tévéből indulva is lehet valaki general manager.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!