Connect with us

Hír

Tényleg változni fog az elkapás-szabály

A tegnapi nap folyamán sok kérdéssel kapcsolatban ült össze az NFL Versenybizottsága, amiből a legfontosabb és legnagyobb felhajtást övező kérdés természetesen az elkapás-szabály. Nagy erőkkel dolgoznak az ügyön és szinte készpénznek vehető, hogy változás lesz a szabályban.

 

 

Leginkább a “földre menetel” részt akarják kivenni a jelenlegi szövegezésből és egyértelműsíteni szeretnék, hogy mi is az elkapott passz. Ez tehát kvázi azt jelentené, hogy megszűnne a Megatron-rule és a jövő évi szabályok szerint Dez elkapnáIlletve ez azt is jelentené, hogy Jesse James Patriots elleni el-nem-kapásához hasonló esetek a jövőben elkapást (és adott esetben TD-t) értének.

 

John Mara, a Giants tulajdonosa is a Versenybizottság tagja és elmondta, hogy a “földre menetel” rész kivételét jelenleg egyhangúan támogatják, de még sokat kell dolgozni a részleteken, hiszen szeretnék, ha minél egyértelműbb lenne a szövegezés, ez pedig nem egy egyszerű feladat és részletesen körül kell járniuk minden eshetőséget. Ha minden jól megy, akkor a márciusi tulajdonosi gyűlésre elő tudnak majd állni egy javaslattal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!